Masvidal: A UFC „nem akar gyilkossági vádat”
2019. szeptember 20. 13:00

Masvidal: A UFC „nem akar gyilkossági vádat”

Jorge Masvidal eléggé biztos abban, hogy a UFC nem ad neki meccset a közeljövőben Conor McGregor ellen és ennek nagyon nem örül.

Egy friss, az ESPN-nek adott interjúban McGregor elmondta, hogy érdekelné egy esetleges összecsapás Jorge Masvidal ellen. Azonban keddi ESPN-en való szereplése során Masvidal ismét kiemelte, hogy miért nem hiszi, hogy összecsaphat az ír fenoménnal.

 

„Az a harc… Az elnök rösszként tekint rá, mert nem akar gyilkossági vádat magukra.” – mondta Masvidal. „Nem engedik, hogy megtörténjen.”

 

Dana White korábban megmondta Masvidalnak, hogy túl nagy falat lenne az írnek, melyet Masvidal szerint nem fogadott túl jól McGregor. De ez sem hozta közelebb a megvalósuláshoz kettejük összecsapását.

 

„Az elnök maga már elmonda, szóval nem akarok börtönbe menni, mert nem öltem meg senkit.” – folytatta. „Ez nem az, amit csinálni szeretnék. Azért vagyok itt, hogy versenyezzek és legyőzzek embereket.”

 

„Az elnök azt mondta, hogy nem csaphatunk össze, mert túl sok vagyok, így nem kerülhet sor a meccsre.” – nyomatékosította a korábbiakat Masvidal. „[Dana White] nem hagyja majd, hogy megtörténjen.”

 

Jelenleg Masvidalnak azonban más dolgok miatt kell aggódnia. November 2-án Nate Diazzal csap majd össze a UFC 244 fő eseményén a Madison Square Gardenben.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu