Nem a terv szerint halad McGregor ügye
2018. május 28. 12:52

Nem a terv szerint halad McGregor ügye

Dana White a vártakkal ellentétben nem találkozott Conor McGregorral a liverpooli estén. A UFC elnöke egy amerikai találkozásban bízik, ahol megpróbálják majd megbeszéli az ír következő lépéseit.

„Conor és én Vegas-ban fogunk találkozni,” – mondta White a vasárnapi UFC Liverpool post-fight sajtótájékoztatóján. „[…] Nyew York óta nem láttuk egymást. Mivel nem láttuk egymást, nem is beszéltünk semmit, úgyhogy hamarosan találkoznunk kell.”

 

White megismételte korábbi válaszát, miszerint McGregor UFC-s jövője attól függ, hogyan alakulnak a dolgai június 14-én, amikor az írnek jelenése van a New York-i bíróságon, ahol az április 5-i UFC-s busz megtámadásáért kell felelnie. Az írt négy vádpontnak néz elébe aznap.

 

„[Az, hogy mi lesz vele] attól függ, hogyan mennek a dolgai júniusban a bíróságon.” – magyarázta White.

 

„Semmit nem tudunk addig biztosra mondani, amíg nem tisztázódik a helyzete.”

 

A 29 éves McGergor nem küzdött, mióta ő lett az első bajnok, aki két súlycsoport övét egyszerre tudhatta magáénak. McGregor azóta könnyű- és pehelysúlyú bajnoki címét is elvesztette inaktivitása következtében.

 

McGregor távollétében a veretlen könnyűsúlyú harcos, Khabib Nurmagomedov foglalta el a könnyűsúly trónját. A rivalizálás tehát adott kettejük között, így a lehetséges McGregor vs. Nurmagomedov összecsapás minden idők legnagyobb MMA-s mérkőzése lehet. Nurmagomedov a héten üzenetet is küldött az írnek, melyben megírja, hogy mióta nem küzdött, „megváltozott a játék”.

 

White elmondása szerint, ha McGregor tisztázza magát, jó esély van arra, hogy még 2018-ban főkártyára kerüljön kettejük összecsapása.

 

„Meglehetősen biztos vagyok abban, hogy Conor ezt a küzdelmet akarja és abban is elég biztos vagyok, hogy ezt a meccset akarja Khabib is.” – mondta White. „Szóval ja, már látom magam előtt ezt a meccset.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu