Halker-Király Team Kick-box Akadémia
2013. február 03. 20:40

Halker-Király Team Kick-box Akadémia
A KiralyTeam hazánk és a világ legeredményesebb kick-box klubja, melyet az elmúlt évek világ-, és Európa-bajnoki érmei, illetve a számos nemzetközi tornán elért sikerek mellett, eddig Magyarországon egyedülálló módon, az Önkormányzati Minisztérium is kitüntetéssel ismert el.
Az eddig elért sikereink annak a hihetetlen összetartozásnak és csapatszellemnek köszönhetőek, melyet csapatunk, a KiralyTeam képvisel immár 27 esztendeje. Ez a klub, a sport által kiutat jelent a magyar fiatalok számára a mai céltalan világból és lehetőséget nyújt olyan értékek és életre szóló élmények megszerzésére, amely a jövő generáció épülését szolgálja. Az edzőterem számunkra nem csak a mindennapos elhivatott munka színtere, hanem közösségi hely, ahol családok, barátok és ismerősök találkoznak és részeseivé válnak az értékteremtés folyamatának. Ebben a közösségben ugyanúgy megtalálja helyét, szerepét és célját a hároméves óvodás kisgyermek, mint az ötvenéves felnőtt orvosprofesszor, vagy az többgyermekes családanya. A mi célunk, ennek a hihetetlen értéknek, és ezen kiváló emberek együvé tartozásának megőrzése, bármi áron!

Érték a sportban

Az ismert amerikai küzdősport, a kick-box, legelterjedtebb stílusa a gyorsaságot, kreativitást és a modern sporttudományokat ötvöző pointfighting, a ring sportok brutalitásától elhatárolódva egyedülálló sportélményt garantál. A küzdelmek során kizárólag a szabályokban rögzített és a bírók által ellenőrzött, félerővel végrehajtott ütések és rúgások közül mindig a leggyorsabbak értékelhetőek, létrehozva így egy biztonságos és minden elvárásnak megfelelő küzdősportot. Az újszerű, versenyközpontú szemléletet képviselő pointfightingot a világ 170 országában több mint 2 000 000 igazolt versenyző űzi, melyek közül vezető szerepet tölt be a Halker-KiralyTeam. A számos hazai és nemzetközi nyílt világkupa sikerei mellett, immáron nyolcadik éve végez hazánk a hivatalos felnőtt és utánpótlás világ- és Európa-bajnoki éremtáblázat első helyén, melyben kiemelkedő szerepe van a KiralyTeamnek.

• 2005 Világbajnokság (Szeged, Magyarország) 2 aranyérem - ebből 1 KiralyTeam
• 2006 Európa-bajnokság (Lisszabon, Portugália) 3 aranyérem - ebből 2 KiralyTeam
• 2007 Világbajnokság (Coimbra, Portugália) 4 aranyérem - ebből 3 KiralyTeam
• 2008 Európa-bajnokság (Várna, Bulgária) 9 aranyérem - ebből 7 KiralyTeam
• 2009 Világbajnokság (Lignano, Olaszország) 5 aranyérem - ebből 5 KiralyTeam
• 2010 Európa-bajnokság (Athén, Görögország) 6 aranyérem - ebből 6 KiralyTeam
• 2011 Világbajnokság (Dublin, Írország 6 aranyérem - ebből 6 KiralyTeam
• 2012 Európa-bajnokság (Bukarest, Románia - 6 aranyérem - ebből 6 KiralyTeam

Érték a nevelésben

A KiralyTeam megalkotva a szülők körében nagy népszerűségnek örvendő Kistigris és Sárkány csapatát, egyedülálló módon már 3 éves kortól foglalkozik a gyermekek sportmozgásra és egészséges életmódra történő nevelésével.
A Testnevelési Egyetem VI. Danos nagymestere és szakedzője, a KiralyTeam vezetőedzője, Király István, elméleti tudását és a felnőtt illetve utánpótlás semi-contact válogatott szövetségi kapitányaként megszerzett többéves tapasztalatát felhasználva alkotta meg a „küzdősport-tornát". Ez a kifejezetten 3-7 éves korú gyermekek számára kifejlesztett játékos ügyesség- és képességfejlesztő foglalkozássorozat, mely keretében a gyermekek nemcsak elsajátítják a koncentráció és önfegyelem alapjait, de megszeretik és megszokják az egészséges életmód alapját képező rendszeres sportmozgást. A KiralyTeam nemcsak egy nyitott, értékteremtő közösség, hanem egy olyan sportegyesület, ahol a fiatalok megtanulják megvédeni magukat, izgalmas foglalkozásaink lekötik természetes mozgásigényüket, kellő élményt biztosítva ahhoz, hogy kimozduljanak a számítógép elől. Hisszük, hogy a küzdősportok tradicionális értékeit a modern sportok élményvilágával kombinálva igazi családi tömegsport jön létre, melyben mind a szülő, mind pedig a gyermek megtalálja a maga elvárásait. Törekvésünket mi sem igazolja hitelesebben, mint az immár közel 150 főt számláló csepeli utánpótlás bázis (3-12 éves korosztály) egyre növekvő létszáma és a hazai, illetve nemzetközi versenyeken elért kimagasló sikerek.

Érték a közösségben

A KiralyTeam a hazai sport utánpótlásbázisának támogatása és a fiatalok egészséges életmódra történő nevelése mellett kiemelt feladatának tekinti a lokális közösségépítését. Az edzőteremre, a mindennapi sportoláson túl, családok és barátok találkozóhelyeként tekintünk, így egyesületünk a csepeli szabadidős tevékenységek egyik központjává vált.
A szülők végigkísérhetik gyermekeik fejlődését, és részesei lehetnek a számukra sem kevés izgalmat nyújtó edzéseknek, hiszen Küzdősport-Torna foglalkozásaink szabadon megtekinthetőek. Emellett lehetőséget biztosítunk mind az apukák, mind pedig az anyukák számára, hogy a mindennapos felgyülemlett stresszt levezetve és az általános mozgáshiányt pótolva, a gyermekfoglalkozásokkal egy időben tartott Felnőtt Küzdősport és Önvédelmi Edzéseken részt vegyenek.
Rendszeresen szervezünk családi napokat, területi és országos sporteseményeket, melyek az egészséges életmód népszerűsítése mellett, az egymáshoz viszonylagos közelségben élő, mégis felgyorsult világunk miatt a mindennapokban ritkán találkozó gyermekek, fiatalok és szülők barátokra, közösségre találnak.

Halker-Király Team Kick-box Akadémia


Edzéstípusok:

 

Fight Elite


Ez a csoportunk egy új és igen izgalmas koncepció életrehívásával alakult meg. Nem kevesebbről van szó ebben a sportközösségben, mint arról, hogy azok a versenyzőjelölt fiatalok, akik igazán komolyan gondolják a pointfighting kick-boxban eltölteni kívánt idő minden percét, olyan edzésmunkával, edzőkkel találkozzanak és dolgozzanak együtt, akik maguk is kiváló harcosok, Világbajnokok!
Közvetlenül tőlük, akár technikájukat, taktikájukat, stratégiájukat elsajátítva, vagy azok segítségével kialakítva a sajátjukat jutahatnak el a nemzetközi versenyzői státuszig, illetve még tovább, a világbajnoki dobogó tetejére!
Edzéseiket olyan munkatársaink segítik, kiknek versenyrutinja, eredményessége predesztinálja a sikeres edzésmunkát!!
Jároszkievicz Krisztián, Gömbös László és Veres Alex mind-mind igen tisztelt Világbajnokai egyesületünknek, vezetésükkel egy új és eredményes csapatban edzhetnek azok, akik kiérdemlik ennek a csoportnak a tagságát
Ebből a csoportból lehet aztán feljutni a "nagyokhoz", a Király István VI. Danos nagymester által vezetett nemzetközi versenyzői csoporthoz!

 

Kick-box Torna Ovisoknak


Kistigirsek (3-5 évesek):

hétfőn és szerdán 16:30-17:30
kedd és csütörtök 16:30-17:30

 

Sárkányok (5-7 évesek):
hétfőn és szerdán 17:30-18:30

• Játékos ügyesség- és képességfejlesztő foglalkozások kifejezetten 3-7 éves korú gyermekek számára
• Önfegyelem- és koncentráció-fejlesztés
• Szakképzett edzőnk, Balázs Jácint vezetésével, Király István VI. danos szakedző felügyeletével
• Szülők és kísérők számára az edzések nyitottak
• Folyamatos beiratkozással várjuk Önöket az évközi szünetekben és a nyári szünidőben is!

Edző:
Balázs Jácint

Balázs Jácint


II. Danos mester
a KiralyTeam edzője 2009-től
Kick-box Alapok Iskolásoknak

 

Iskolás csoport Jácinttal, Gömbivel és Alexszel

kedden, csütörtökön és pénteken 16:45-18:30


• Fegyelemorientált küzdősport edzések alsó tagozatos iskolások számára versenyzési lehtőséggel
• Foglalkozásaink lekötik a fiatalok természetes mozgásigényét, kellő élményt biztosíva ahhoz, hogy a gyermekeink kimozduljanak a számítógép elöl
• Az edzéseket Gömbös László, Balázs Jácint és Veres Alex vezeti, melyeket Király István, VI. Danos nagymester, a Testnevelési Egyetem szakedzője felügyel


Edző:
Balázs Jácint

II. Danos mester
a KiralyTeam edzője 2009-től

 

Retro Kick-box Felnőtteknek

 

hétfőn 20:00-21:30
kedden és csütörtökön 17:30-19:00

 

A rengeteg újévi fogadalmakra való tekintettel elindítjuk új edzésünket mindazoknak, akik komolyan veszik a rémhírt, miszerint az ülőmunka és a tévézés igen káros az egészségre valamint a jó közérzetre (egyes pletykák szerint, még az úszógumik megjelenése is ezekre az okokra vezethetők vissza).
Remek társasággal, izzasztó edzésekkel és stílusfüggetlen, igazi retro kick-boxszal várunk minden érdeklődő fiatalt, apukát-anyukát és volt tagunkat előképzettségre való tekintet nélkül, hiszen itt igazán az alapokról kezdjük (újra) az edzést!
Nem kevésbé lelkes és eredményes ős-KiralyTeam-es versenyző/edző vállalta el a megtisztelő feladatot, mint a Világ- és Európa-bajnok Jároszkieicz Krisztián, mindenki Törpéje, aki amellett, hogy immáron 19 hosszú éve a KiralyTeam szerves része, idén diplomázik a TF testnevelőtanári szakán, így a jóhangulat és az izzasztó munka garantált!

 

Edző:
Jároszkievicz Krisztián

Jároszkievicz Krisztián


IV. Danos mester
a KiralyTeam edzője 2007 óta
a Magyar Felnőtt Pointfighting (Semi-contact) Válogatott
versenyzője 2005 óta
2-szeres felnőtt Világ- és 4-szeres Európa-bajnok

 

Profi Pointfighting Versenyzőknek

 

hétfőn és szerdán 17:45-20:00
kedden, csütörtökön és pénteken 18:30-21:00

 

Edző:
Király István

 

Király István

VI. Danos mester
a KiralyTeam vezetőedzője 1985 óta
a Magyar Felnőtt Pointfighting (Semi-contact) Válogatott
szövetségi kapitánya 2005 óta
a Magyar Utánpótlás Pointfighting (Semi-contact) Válogatott
szövetségi kapitánya 2005 óta

 

Elérhetőségek

 

Edzőtermünk:
Budapest, XXI. kerület
II. Rákóczi Ferenc út 90.
Király István
+36 (30) 940 0935