Felcsút Kempo Kupa
2012. április 16. 21:48

Felcsút Kempo Kupa
A Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo Harcművészeti Sportegyesület 2012.04.12.-én szombaton részt vett a Felcsút Kempo Kupán, melyet Mészáros Lőrinc polgármester úr nyitott meg. A verseny apropója a helyi kempo csapat újjászerveződése, az új klub megalakulása. Nagy segítséget kapott a kempo egyesület az elnöktől Mészáros János úrtól, aki a vállára vette ennek a remekre sikeredett versenynek a támogatását!
A versenyen közel 120 kempo versenyző jelent meg az ország minden pontjáról. A versenyt megtisztelte Dr. Balázs Sándor r. alezredes úr, Bicske városának rendőrkapitánya, Orbán Győző a Felcsúti Birkózó Iskola tiszteletbeli elnöke, Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó, Sayka Róbert a Szlovák Kempo Szövetség elnöke is.

Lacza Ádám Illés és Bárdosi SándorLacza Ádám Illés és Bárdosi Sándor

A verseny a technikai számokkal kezdődött, ahol a versenyzők a bemutathatták formagyakorlatukat ( kata ) illetve fegyveres formagyakorlataikat. Ezt követte az önvédelmi bemutatók sorozata.

A technikai számok után kerültek sorra a küzdelmi számok. A light-contact versenyszámban kontrollált támadásokkal lehet küzdeni, a chikara kurabe versenyszámban, az első menetben a thai-boksz, a második menetben a judo és a harmadik menetben a földharc szabályai az irányadósak. Ebben a versenyszámban teljesedik ki egy igazi kempo harcos.

Felföldi Szabolcs és Lacza Ádám IllésFelföldi Szabolcs és Lacza Ádám Illés

Legvégül a full-contact - azaz teljes erejű küzdelmi számok következtek, melynek nehézsúlyú bajnoka Komáromi Nándor (Felcsúti FT Kempo HSE) lett egy igen kemény döntőt követően!

Valamennyi a Magyar Kempo Szövetséghez tartozó klub maximálisan kitett magáért, melyet a begyűjtött érmek is bizonyítanak!

A versenyen az országból 18 klub vett részt!

Érmek és KupákÉrmek és Kupák

A végső csapateredmény:

I. Dojos Lovász SKE - Szigethalom
II. Magyar Kempo Iskola - Tárnok
III. Bicskei Harcosok Kempo HSe - Mad Max Dojo
IV. SVSE - Dunakeszi
V. Lalee's KSC - Budapest
VI. Budajenő Kempo Klub Se.

Felcsút Kempo KupaMegnyitó

Gratulálunk a remek versenyszervezéshez és köszönjük a verseny valamennyi támogatójának a segítséget!


A további információk a www.hungariankempo.hu oldalon illetve a fecebook-on!