Jubileumi Délvidék Kupa
2013. október 24. 20:33

Jubileumi Délvidék Kupa
Szegedre figyelt a hazai kempo társadalom a hétvégén. A X. Délvidék Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságra huszonkét harcművészeti és küzdősport egyesület adta le nevezését. A Dojo Lovász bizonyult a legjobbnak.
Profight: Karate ruhák száles választéka!

Immár tízedik alkalommal rendezték meg a Délvidék Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságot Szegeden. A hagyományoknak megfelelően kétnapos seregszemlét a szigethalmi Dojo Lovász csapata nyerte, mely a szombati és vasárnapi versenyszámokban elért összesített eredmények alapján érdemelte ki a Délvidék Kupa-győztes címet. Második helyen a román Aladin Hero Team végzett, míg harmadik az idén alakult Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia lett.

 

X. Délvidék Kupa Kempo verseny: Földharc
Földharc

Végeredmény (1-6. helyezett)
1. Dojo Lovász SKE
2. Aladin Hero Team
3. Hegyvidék Harcosai Küdzsőport Akadémia
4. Firewolf
5. Combat "D" SC
6. Ózd

X. Délvidék Kupa Kempo verseny: Formagyakorlat
Formagyakorlat

Az egyéni eredmények tekintetében a legeredményesebb gyerek korosztályú harcos Ódor Lili lett, aki hat kategóriában (kata, fegyveres kata, önvédelem, semi és light contact, chikara kurabe) mérette meg magát, s valamennyiben győzedelmeskedett. Ódor Lili a Felcsúti Fehér Tigrisek fiatal tehetsége. A felnőttek mezőnyében ezt a címet Muszbek Petra Borostyán érdemelte ki. A Milo Kung-Fu Team sportolója chikara kurabe, semi contact, fegyveres kata és kata számokban zárt elsőként.

X. Délvidék Kupa Kempo verseny: Állóharc
Állóharc

A Magyar Kempo Szövetség illetékesei megkezdték a 2014. áprilisi, budapesti világbajnokság szervezését, melynek a MOM Sport Uszoda és Sportközpont ad majd otthont. A szervezet égisze alá tartozó bajnokságok, így a Délvidék Kupa is, kvalifikációs lehetőség volt a Magyar Kempo Válogatott kerettagság eléréséhez.


További információk:
www.hungariankempo.hu


Pecsuvácz Péter
Pecsu Press