Kiválóan szerepeltek a Magyar kempósok Németországban
2012. december 22. 21:06

Kiválóan szerepeltek a Magyar kempósok Németországban
Jól teljesítettek a Magyar Kempo Szövetség sportolói a németországi Hallében rendezett 22. Shorai-do Kempo Bajnokságon. A magyar sportolók tizenkét éremmel tértek haza a karácsony előtti nemzetközi viadalról.
Profight: Fejvédők reklám áron!

Az Aladin Hero Team, a Dojo Lovász SKE és a Budajenő Kempo Klub harcosai képviselték hazánkat az immár huszonkettedik alkalommal megrendezett Shorai-do kempo-bajnokságon. A németországi Halléban tartott küzdősport eseményen 7 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérmet szorgoskodtak össze a Magyar Kempo Szövetség versenyzői.

Kempo bajnokság 2012, Halle - Megnyitó
Megnyitó

 

Kempo bajnokság 2012, Halle
Földharc

„A mostani sportrendezvényt szervezők és a Magyar Kempo Szövetség között évek óta jó partneri kapcsolat van, a németek is részt vesznek az eseményeinknek, így természetesen mi is elindulunk az általuk szervezetteken. A szabályrendszerük némiképp eltér a miénktől, azt még nem szoktuk meg teljesen, de mindenképpen hasznosnak és jó döntésnek tartom, hogy immár második alkalommal vettünk részt a német bajnokságon." - nyilatkozta Shihan Lovász Gábor, a Magyar Kempo Szövetség alelnöke.

Kempo bajnokság 2012, Halle
Parázs csaták

 

Kempo bajnokság 2012, Halle
Parázs csaták 2.

Eredmények:

1. helyezett: Békési Tímea, Sipos Norbert, Munteanu Otavian, Sötü Zsolt (valamennyien Aladin Hero Team), Balogh Tamás (két elsőség), Telek Attila (mindketten Dojo Lovász SKE).
2. helyezett: Somogyi Cristian, Munteanu Otavian (mindketten Aladin Hero Team).
3. helyezett: Karácsonyi Krisztián (Budajenő Kempo Klub), Szallai Szilárd, Magyari Norbert (mindketten Aladin Hero Team).

Kempo bajnokság 2012, Halle
Kempo bajnokság - HalleTovábbi információk:
www.hungariankempo.hu


Pecsu Press