Nádas Tamás ezüstérme Las Vegasban
2014. április 05. 13:47

Nádas Tamás ezüstérme Las Vegasban
A mai világban nem meglepő, ha munkája miatt külföldön próbál boldogulni valaki. Ha egy sportoló kerül ebbe az élethelyzetbe, ez gyakran sportpályafutása felfüggesztését, nem egyszer végét jelenti.
Külön öröm, ha valaki -munkája, hivatása mellett - folytani tudja sporttevékenységét, és bekapcsolódik az adott ország bajnoki rendszerébe, jó hírét terjesztve a magyar sportéletnek.

2014 március végén került megrendezésre a 2014. évi Amerikai Nemzeti Nyilt Karate Bajnoksag. A United States Karate Alliance minden évben megrendezi ezt a versenyt ahova bármilyen szervezet versenyzői nevezhetnek, beleértve a WKF karate versenyzőket is.
Az idén több, mint 1200 versenyző indult el ezen a rangos versenyen. Las Vegasban, a Las Vegas Hilton adott otthont a rendezvénynek. Az a Nádas Tamás is elindult ezen a versenyen, aki Harsányi László tanítványaként éveken át a Seinchin Karate SE. kiemelkedő versenyzője és a Magyar Karate Válogatott tagja volt. Tamás az USA - ban él, ott dolgozik és a munka mellett folytatja a karate pályafutását.

Kata versenyszámban II. helyezést ért el és Kumite versenyszámban nehézsúlyban szintén II. helyezést ért el. Ezzel az eredménnyel kvalifikálta magát a júniusban megrendezendő USKA Világbajnokságra.
További munkájához sok sikert kívánunk és várjuk a további, sikerekről szóló híreket!
Gregor László