Hétvégén Muaythai Mánia: Részletes ismertető
Esemény időpontja: 2013. március 30. 00:00

Hétvégén Muaythai Mánia: Részletes ismertető
Március 30-án, szombaton Szentendrén kerül megrendezésre a Muaythai Mánia II. elnevezésű gála. A viadalon hét profi mérkőzés kerül lebonyolításra, többek között ringbe lép Éltető Daniella és Birics Tamás, de a rendező klub, a Szentendrei VSE is harcba küldi legjobbjait.
Nagy szakmai és közönségsikert hozott a Duna-parti városban a tavaly novemberben megrendezett Muaythai Mánia debütáló gálája. A rendezők részéről nem volt kérdés, lesz folytatás, ütős programmal várják szombaton a thai-box szerelmeseit. A II. Muaythai Mánia 2013. március 30-án 18 órai kezdettel kerül lebonyolításra.

muaythai-mania-2-plakat_20130328135837_18.JPG
Muaythai Mania 2

Ringbe lép - idén először - a stílus magyar üdvöskéje, Éltető Daniella, a fiatal kora ellenére már klassziserényeket csillogtató tokaji fighter a szatmárnémeti Alice Ardeleannal csap össze. A két heves vérmérsékletű amazon már szparringolt egymással, a kiegyenlített viszonyokat érzékelve úgy határoztak, mérkőzésen döntik el, ki a jobb. Színvonalas, harcos csatára van kilátás.

A Re-Gym-klasszis Birics Tamás is megmutatja magát a szentendrei rendezvényen, az zilahi Marcel Porumb ellen húz kesztyűt. A román fiú hajtós, kemény versenyző, pörgős, nyíltsisakos bunyóra számíthatnak a Kőfaragó utca 4 szám alá kilátogatók.
Abszolút hazai ringben küzdő sportolók is megmutatják tudásukat, a Szentendrei VSE kötelékébe tartozó János Zsófia és Rozor Gergő számíthat a nézők biztatására.
A rangos pozsonyi gálán győztes János Zsófi a szlovák rendezvényen szintén sikert arató Kristina Lindtnerovával ütközik. A fordított alapállású, nagyütő szlovák lány a szentendrei ifjú hölgyben emberére talál, Zsófi erőssége a klincselés, térddel bárkit képes megadásra kényszeríteni.
Rozor Gergőre szintén szlovák rivális, a magasan jegyzett pozsonyi Spartan Gym versenyzője, Jakub Benko vár. Gergő sikerrel mutatkozott be a Muaythai Mánia debütáló rendezvényén, szombaton sem adná alább, győzelemre készül, ennek elérésében kőkemény könyökösei, térdesei, dinamikus harcmodora segítheti.
A többi mérkőzés is bőven ígér izgalmakat, az amatőr IFMA-bajnokságon bizonyító versenyzők profi szabályrendszerben mutathatják meg, mire képesek. A színvonal esetükben is garantált, az amatőr sorozatban hat-nyolc meccset vívtak meg sikerrel, számukra kiugrási lehetőség lehet a Muaythai Mánián való jó szereplés. A profi sorozat a tapasztalt harcosok mellett az amatőrök kiemelkedő képviselőinek kínál lehetőséget.

Fightcard

71kg: Dobos Mátyás (Thong Thai Gym) vs Puskás Dávid (Perfekt Fight Club) 3x2 perc
81kg: Horváth István (Rokko) vs Kiss Balázs (Salgó Fight Klub) 3x2 perc
56kg: János Zsófia (SZVSE) vs Kristina Lindtnerova (Spartan Gym Bratislava) 3x2 perc
63,5kg: Birics Tamás (Re-Gym) vs Marcel Porumb (Pro Gym Zilah) 3x2 perc
75kg: Rozor Gergő (SZVSE) vs Jakub Benko (Spartan Gym Bratislava) 3x2 perc
65kg: Éltető Daniella (BKSC) vs Alice Ardelean (Kyo Gym Szatmárnémeti) 3x2 perc
91kg: Dicku Péter (Booster Z) vs Marius Montenau (Kyo Gym Szatmárnémeti) 3x2 perc

Kapunyitás: 17:30 óra
Program kezdete:18:00 óra
Jegyárak:

Elővételben: 2.500Ft
Helyszínen: 3.000Ft

Információ:
Skrobár Róbert: +36-70-215-7420
e-mail: robert.skrobar@gmail.com


Balogh Zoltán