Bellator 72: Newton is kipipálva
2012. július 21. 20:35

Bellator 72:  Newton is kipipálva
Végh"Pumukli"Attila újabb győzelmet aratott szombat éjjel a Bellator félnehézsúlyú elődöntőjében és már csak egy lépés választja el a tornagyőzelemtől.
Attila június 22.-én kezdte fantasztikus menetelését Chester-ben, ahol az első menetben egy hátsó fojtással elintézte a horvát Zelg Galesic-et és máris a torna elődöntőjében találta magát. Az ellenfél Emanuel Newton, aki kiváló harcos, földön kifejezetten veszélyes, de szerencsére "Pumukli" kiválóan megoldotta ezt az akadályt is. Attila minden menetben magabiztosan küzdött és kézzel szokás szerint kiválóan dolgozott, rendre megelőzte az amerikait, pontosan kontrázott, ráadásul a földrevitelek elleni védekezése is remekül működött. Newton hiába próbálkozott vérszegény combosokkal vagy látványos forduló rúgásokkal, ez nem hatotta meg az ítészeket és teljesen jogosan a pontosabban dolgozó versenyzőnek adták a meccset. Gratulálunk Attilának, reméljük a döntő után is hasonló sikerekről tudunk beszámolni!

A mérkőzés felvétele itt: http://fightnext.com/video/RX67UAXMHS4O/Emanuel-Newton-vs-Attila-Vegh--Belattor-72

Végh Attila vs. Emanuel Newton
Végh vs. Newton

A döntőre augusztus 24.-én kerül sor a Mississippiben található Tunica-ban, ahol az ellenfél a kőkemény Travis Wuff lesz, aki nagyon rutinos versenyző. Több mint nyolcvan meccset vívott eddigi pályafutása során, megjárta a UFC-t is és már olyan igazi nagyágyúk skalpját is begyűjtötte, mint Jeff Monson, Ibragim Magomedov vagy Keith Jardine.

 

 


K.T.