Cris Cyborg beszólt Dana Whitenak
2019. július 25. 22:52

Cris Cyborg beszólt Dana Whitenak

Cris Cyborg fél? Ő nem pont így látja és nem érdekli, mit gondol erről a UFC elnöke, Dana White.

A TMZ-nek adott legutóbbi interjújában White azt mondta, hogy Cyborg „fél az újabb vereségtől” Amanda Nunes ellen, ugyanis ő vetett véget Cyborg 21-meccses veretlenségi sorozatát a pehelysúlyúak bajnokságában még tavaly decemberben. Arról, hogy miért maradt el a visszavágó, a mai napig nem jutott egyezségre a két harcos, ugyanis Cyborg tagadta, amit White mondott, hogy ő mondta volna le a lehetőséget.

 

A TMZ felajánlotta a lehetőséget Cyborgnak a reagálásra, aki nem értett egyet az elhangzottakkal.

 

„Azt hiszitek meglepett, hogy Dana ilyen dolgokat mond? Én nem vagyok meglepve.” – mondta Cyborg. „Akkor leszek meglepve, ha Dana White valami szépet mond nekem. Ez nem újdonság számomra. Csak kihívás, odamegyek es a legjobbamat nyújtom”

 

„Dana White sosem lépett még be a ketrecbe. Sosem küzdött még, nem tudja milyen egy harcos élete, mert ő egy promóter.”

 

Cyborgnak azonban jelenleg ennél nyomasztóbb dolgai is vannak, ugyanis a szombati UFC 240-en a veretlen Felicia Spencer ellen száll az Oktagonba. Amikor egy esetleges Nunes elleni visszavágóról kérdezték, nem mondott semmi újat, kijelentette, hogy a Spencer elleni meccs után osztana meg ezzel kapcsolatban bármi tervet.

 

„Szombaton küzdök és szombat után és akkor majd válaszolok a média számos kérdésére. Úgy gondolom egyszerre egy dologgal kell foglalkoznom, szombatra fókuszálok, a következő meccsemre, és a szurkolóim tudják, hogy ki vagyok. A szurkolóim tudják, ha félek. Túlleszek [a meccsen] és beszélek a médiával.”

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu