Párban szép az élet: MMA és Profibox
2013. február 22. 21:48

Párban szép az élet: MMA és Profibox
Ütős kis gála zajlódott le Győrben, az Eto park második emeletén február 16-án délután. A Félix Promotion és a Koko Gym által reprezentált gálán két Dunaharaszti Kempo Sport fighter is ringbe lépett.
Profight: MMA nadrágok széles választéka!

Érdekes keverék a két sport, Profi box és MMA ( ketrecharc ) volt a terítéken. A nagyérdemű ki volt szolgálva, volt kiütés, pontozás, extra menet ( döntetlen esetén ), és persze vér. A Dunaharaszti Kemposok kitettek magukért, Felföldi Szabolcs Profi MMA, és többszörös Kempo Világbajnok tanítványai, nevezetesen Bogárdi Zsolt, és Káldi Dávid. Bogárdi Zsolt a Koko Gym Szlovák versenyzőjével Nagy Dáviddal hirigelt.

MMA Szövetség
Balra: Felföldi Szabolcs

Zsolt az első menetet elvesztve, a második menet elején többször tisztán eltalálta ellenfelét, utána földön is megdolgozta. Sokszoros találatai réven már-már Ko-t jelentettek volna, de ellenfele mindig kijött a veszélyes helyzetekből. A harmadik menetet simán hozva pontozásos győzelem született. Káldi Dávid tanítványunk jobban kezdte a mérkőzést, csakhogy Koko Gym-es ellenfele a MMA VB. ezüstérmes győri kiválóság Bódis Gergő valahogy mindig kiegyenlített. Az extra menet is parádés csattanós pofonokat, földre viteleket, átfordításokat hozott, mire a végén ( 10 mp-el a vége előtt ) a győri fighter felső pozícióba tudott kerülni ahonnan záporozni tudta ütéseit, így elment az extra menetben is szerzett előny.

 

MMA versenyzők
A versenyzők

A Félix Promotion vezetőjével Rácz Félixel való beszélgetésem után azt a következtetést lehet levonni ha a Promotion által létrehozott Profi box gálákon igény van MMA-ra igen is közös erővel rendezhetünk MMA mérkőzéseket. Gondoljunk csak bele Profi box+ MMA! Ki az a küzdősport rajongók közül akit ne érdekelne ilyesmi?
Felföldi " hegylakó " Szabolcs

Országos MMA Szövetség