Till vs. Thompson: térdre rúgás volt?
2018. május 31. 18:32

Till vs. Thompson: térdre rúgás volt?

Darren Till cáfolta Stephen Thompson vádját, miszerint térde irányuló technikát hajtott volna végre a UFC Liverpool fő eseményén szombat este.

Thompson korábban átesett egy műtéten, mely során a küzdőállásában elől lévő lábát operálták, ezért érezte különösen sportszerűtlennek Till támadását.

 

„Nem tudtam a műtétről” – mondta Till Ariel Helwani-nak a The MMA Hour adásában. „ahogyan már említettem, nem tanulok küzdelmet”.

 

Till a „legkedvesebb embernek” tartja riválisát és úgy gondolja, hogy nem sokon múlott a győzelme, érzése szerint ugyanekkora visszhangja lenne a küzdelmüknek akkor is, ha ellenfele kezét emelik magasba az estén.

 

„Ismerem Stephen-t, ő a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam – annyira jó srác. Túl sokat mosolyog, kicsit kevesebbet kéne.” – viccelődött. „A barátaim kérdezték, hogy jó srác-e és mondtam, hogy igen, az. Nem gondolom, hogy megkeseredett lenne vagy valami amiért nem ő nyert. Ha ő nyert volna, ugyan ez lenne a helyzet.”

 

„A térdét pedig nem céloztam. Tudtam, hogy figyelnem kell az első lábamra, mert az övé olyan, mint egy gerely. Valahogy mindig a testeden vagy az arcodon van, emiatt próbáltam én is veszélyeztetni lábbal.”

 

Emlékszik Thompson pókerarcára a rúgást követően.

 

„Próbálkoztam lábra rúgni. Amikor a térdét találtam el láttam rajta, hogy „ehhh”, tudtam, hogy fájt neki. A határon dolgoztunk öt kib*szott meneten keresztül.”

 

„Az emberek mondták, hogy nem volt akkora durranás, mint amire vártak, de én már előre tudtam, hogy nem lesz az. Úgy mentem küzdeni, hogy ki fogom ütni, de tudtam, hogy nem valószínű ez a lehetőség. Az agresszív Darren Till-re számított, de olyan nincs, hogy egy hozzá hasonló top-harcos ellen azt kapja. Számomra ez volt a legjobb összecsapás valaha.” – mondta Till.

forrás:mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu