Thor Gym
2013. április 06. 16:44

Thor Gym
Erő. Számunkra ez mindenek alapja, ebből ered a mozgás többi aspektusa. E szilárd alapra épül a robbanékonyság, a gyorsaság és a kitartás is. A nyers erőt azonban a hatékonyság érdekében a lehető legpontosabb formába kell önteni, az erő formája pedig minőségi kell hogy legyen!
Meggyőződésünk, hogy a „funkcionális" fogalommal jelzett mozgástípusok térhódítása elért egy olyan pontra, hogy művelőik szabadon is érvényesülhetnek az általuk választott mozgásformában. Éppen ezért termünk mindenki számára nyitott. Akik már magabiztosan alkalmazzák a funkcionális edzésmódszerek valamelyikét, azok nálunk szabadon, saját edzéstervük szerint, önállóan dolgozhatnak. Azokat, akiknek mindez újdonságként hat, a mi feladatunk bevezetni ebbe a csodálatos világba. Célunk, hogy a Thor Gym az Underground és funkcionális edzésmódszerek népes táborának gyűjtőhelye legyen, ezért arra törekszünk, hogy létrehozzunk és megszilárdítsunk egy stabil közösséget, amelynek tagjai egymást támogatják a fejlődésben.

Mindezt csillogó, de haszontalan gépek nélkül, a funkcionális edzésmódszereket magas fokon ismerő, profi edzők segítségével valósítjuk meg. Tapasztalataink szerint a kevert edzésmódszerek szolgálnak a leglátványosabb, leghatékonyabb és leggyorsabb eredményekkel. Eszközeink a végletekig változatos és hatékony edzést, gyors eredményeket tesznek lehetővé. Ám a kimagasló minőségű eszközpark önmagában nem elegendő, az átütő hatáshoz sokkal fontosabb a komoly szakértelemmel bíró edzői tudás. Eszményünk a kiválóság, amely teljesítményben és fejlődésben ölt testet.

Thor Gym

Akik még nem rendelkeznek megfelelő jártassággal az eszközök és edzésmódszerek terén, nem képesek még egyénileg, saját program alapján edzeni, esetleg a csoportos edzések motiváló légkörét részesítik előnyben, azoknak számos alternatívát kínálunk. A kezdők edzői irányítással, progresszív edzéstervvel sajátíthatják el elveinket, valamint a terem eszközeinek biztonságos használatát. Erre hivatott a nem csak kezdőknek létrehozott kurzusunk, a Thor Beavatás.

Ennek egyenes folytatása az Athletic Body program változatos és hatékony rendszere. A maximális erő szerelmeseinek, akik már átestek a Thor Beavatáson, létrehoztuk az Erőfejlesztés kurzusát, melyben fokozatos terheléssel, fix, egyénre szabott edzésprogrammal vezetjük be az eltökélt atlétákat az összetett emelések, kemény szabadsúlyos (legyen szó olimpiai vagy kézisúlyról, vagy éppen kettlebellről) és a haladó saját testsúlyos edzés világába.
A füles golyó híveinek olyan kettlebell-kurzust hirdetünk, melyben kezdők és haladók is kihívást találnak. Szemünkben a girja az erőfejlesztés egyik legalkalmasabb eszköze, emellett azonban rendkívül sokoldalúan felhasználható. A csoportos órákra jelentkező valamennyi atlétánk részére állapotfelmérést biztosítunk, annak érdekében, hogy az egyéni adottságok tükrében, stabil alapokra építhessük fel, az egyének céljainak megfelelő, legbiztonságosabb és legeredményesebb edzésprogramot. Az állapotfelmérés az általunk meghatározott elveknek megfelelően történik. Ezzel kiszűrhetjük a megromlott mozgásmintákat, elejét vehetjük az aszimmetriák, egyoldalúságok kialakulásának, továbbá az ismételt mérések révén könnyedén nyomon követhető a fejlődés.
A teremben használható eszközök a küzdősportok és harcművészetek szerelmeseinek nem lesznek újszerűek. Ők a neves küzdősport-oktatóink valamelyikének szárnyai alatt tökéletesedhetnek, erőnlétüket pedig edzőink szaktudásának segítségével, specifikus eszközeink segítségével fejleszthetik.

Eszközeink: húzódzkodó-komplexum, párhuzamos korlát, kettlebellek (dumbbell), olimpiai súlykészlet, TRX , gyűrű, gumiszalagok, medicinlabdák, zsákok, kötelek, kötéllétra, Rope Workout, szánkó.

Bárdosi Sándor

Edzők


Bárdosi Sándor
MMA/Birkózás/Sumo

Bánóczi Zolzán
Cardio-box/Ökölvívás

Tanos Bálint
Thor beavatás/Athletic Body

Beck Jenő
Thai-box

Thier Anita
Crosstraining

Nemes Erzsébet
Kettlebell

Topánka Szilárd
Krav-Maga

Máté Erika
Jóga

Bálint Nándor
TRX


Edzésekről és nyitvatartásról bővebb információ: thorgym.hu