Kitüntetést kapott Lacza Ábel és Felföldi Szabolcs
2014. március 18. 20:19

Kitüntetést kapott Lacza Ábel és Felföldi Szabolcs
Elismerésben részesült a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia egyik sportolója és edzője a március 15-i, kerületi ünnepség alkalmából. A „XII. kerület Sportjáért 2013" járó elismeréseket Pokorni Zoltán polgármester adta át a díjazottaknak.
A többi között kempo világbajnokságot és világkupát, valamint jiujitsu világbajnokságot nyert Lacza Ábel, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia 18 év alatti sportolója 2013-ban. E kimagasló eredményekre a Hegyvidéki Önkormányzatnál is felfigyeltek, s a „XII. kerület Sportjáért 2013" díjjal jutalmazták a március 15-i ünnepség alkalmával.
„Rendkívül boldog vagyok most! Valóban jól sikerült az elmúlt esztendőm, az pedig, hogy figyelik és elismerik a teljesítményünket, jelzi, hogy nem hiábavaló a kemény edzésmunka. A családomnak és az edzőmnek külön köszönöm a felkészítést!" - nyilatkozta Lacza Ábel.

Díjátadó a XII. kerületben
Felföldi Szabolcs, Lacza Ádám Illés és Lacza Ábel

Felföldi „hegylakó" Szabolcs, a HHKA kempo mestere, egyben MMA-vezetőedzője ugyancsak elismerésben részesült kiemelkedő szakmai tevékenysége érdeméül.
„Hosszú évek állnak mögöttem, rengeteg edzés és meccs versenyzőként, majd trénerként. Jól esik, hogy az önkormányzat értékeli azt a munkát, amit az akadémián végzünk a tanítványokkal. Remélem, sok magyar bajnokot és világbajnokot sikerül kinevelni itt, s ezzel is öregbíteni Hegyvidék hírnevét." - nyilatkozta Felföldi Szabolcs.

Mint ismert, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia versenyzői a nemrég rendezett százhalombattai kempo Világkupán harminckét érmes helyet szereztek, most pedig készülnek az április 24-26. között, a MOM Sportközpontban tartandó világbajnokságra.

 

Díjátadó a XII. kerületben
Pokorni Zoltán, Lacza Ábel és Váczi János


 

 

Pecsuvácz Péter