Közeledik a budapesti Kempo Világbajnokság
2014. április 14. 20:11

Közeledik a budapesti Kempo Világbajnokság
2014. április 24. és 26. között a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban rendezi a Magyar Kempo Szövetség a XI. IKF Kempo Világbajnokságot és Világkupát.
Az esztendő legrangosabb kempo viadalára várhatóan öt földrész több mint negyven nemzetének mintegy félezer harcművésze érkezik számot adni tudásáról. A tradicionális technikai versenyszámok mellett kemény férfias küzdelmek szórakoztatják majd a nagyérdeműt. A Magyar Kempo Válogatott tavaly, a törökországi világbajnokságon ezüstérmes lett a csapatversenyben. A magyar sportolók hónapok óta intenzíven készülnek, hogy idén még előkelőbb helyezést érjenek el.

Jeff Speakman és Benny Urquidez amerikai filmsztárok, valamint a magyar közélet számos ismert alakja a helyszínen tekinti majd meg a földkerekség legelszántabb harcosainak produkcióit. Várhatóan ott lesza vb-n Gájer Bálint énekes is. Az esemény fővédnöke Soltész Miklós szociális és családügyért, valamint dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár.

 

Kempo Világbajnokság és Világkupa Budapesten, 2014
Kempo Világbajnokság

További részletek a www.kempobudapest2014.com internetes oldalon olvashatóak, amelyen a vb legfontosabb történései online közvetítés formájában is nyomon követhetőek lesznek. A Sport TV csatornáin látható Fightpont Küzdősport Magazin ugyancsak beszámol a világbajnokság mindhárom napjáról.


További információk:
www.hungariankempo.hu
www.kempobudapest2014.com


Pecsuvácz Péter
www.pecsu.hu

 

Kövesd a Magyar Kempo Szövetséget a Facebook-on is (https://www.facebook.com/hungariankempo), hogy folyamatosan értesülj a vb legfrissebb híreiről!