Broadway Fitness: Elegancia és hatékonyság
2013. szeptember 11. 19:31

Broadway Fitness: Elegancia és hatékonyság
A Pesti Broadway egy fogalom a kultúrakedvelők körében, hiszen fővárosunk egyik legforgalmasabb környéke, ahol színházak, éttermek és különböző szórakozóhelyek szolgáltatják a nívós kikapcsolódás lehetőségeinek tárházát. De nemcsak ettől szeretjük az Ó utca környékét, hanem azért is, mert egy igazán elegáns ám mégis családias fittness klub kínál lehetőséget a testépítés, harcművészet, funkcionális edzés és wellness szolgáltatás kedvelőinek.
Profight: Fitness kesztyűk kiváló áron és minőségben!

Délelőtt 10 óra volt mikor beléptem a Broadway Fitness bejáratán és hihetetlen látvány tárult elém. Elegáns kivitelezésű dizájn már a recepciónál is, kedves emberek, a legmodernebb gépek, gyönyörű kék vizű medence és a manapság egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, az úgynevezett funkcionális edzés (girya, TRX, Crossfit...stb) számára fenntartott és felszerelt helyiség, amely a harcművészek számára is otthont ad.

Broadway Fitness
A legmodernebb gépek

Az edzőteremben lapunk harcművészeti koordinátora Sensei Kalmár Árpád invitálására érkeztem és döbbenetes élményben volt részem, hiszen a korai óra és a hétköznap ellenére telt ház valamint remek hangulat fogadott.

A hely szellemének megfelelően a létesítmény ügyvezetője Boinitzer Tamás igen sportos, határozott ember benyomását kelti, akinek "lenne dolga" bőven, Ő mégis készséggel válaszolt kérdéseimre.

Broadway Fitness
Gyönyörű kék vizű medence

Mikor alakult a Broadway Fitness edzőterem?
A klub jelenlegi formájában 2012 márciusától üzemel. Már előtte is edzőteremként működött, de ebben a felállásban, ezekkel a szolgáltatásokkal és hitvallással tavaly év elejétől működik az én irányításommal.

Miben különbözik ez az edzőterem a többitől? Mik a hely sajátosságai?
Nehéz ezt így pár mondatban körvonalazni, de talán amit mindenképpen kiemelnék, az maga az elhelyezkedés valamint a vendégek pozitív kisugárzása, ennek köszönhető a családias hangulat és a komplexitás.

Broadway Fitness
"Elegancia és hatékonyság"

Mit értesz komplexitás alatt?
Azt, hogy termünk lefedi a fitness, testépítés és egészséges életmód szinte teljes palettáját. A klasszikus testépítő felszerelések mellett a funkcionális edzés, wellness és a harcművészet különböző válfajait lehet itt gyakorolni, amiket kiváló instruktorok segítenek hasznossá és élvezhetővé tenni. Ráadásul az különböző szolgáltatások között egyre nagyobb az átjárás, így a vendégek tényleg komplex programokban tudnak részt venni.

Mikor jött az ötlet, hogy a funkcionális edzést is beteszed a programok közé?
Rögtön az elején! Mikor átvettem a termet új irányvonalakat szerettem volna bevezetni, így a funkcionális tréning és a harcművészetek azonnal képbe kerültek. Öröm számomra, hogy a jó értelemben vett retro edzés típusok újra virágkorukat élik, mint a giryafit vagy a crossfit. Ezek az edzéstípusok az erőfejlesztés mellett az állóképességet is megdolgoztatják, tehát komplex edzésprogramot nyújtanak.

Broadway Fitness
A funkcionális edzés sztárja: GyrjaFit

Hogyan ismerkedett meg Kalmár Árpáddal és miben segíti a Sensei az itteni munkát?
Ide járt/jár edzeni, így a megismerkedésünk törvényszerű volt. Az Ő személye óriási lökést adott a harcművészeti edzések itteni kialakulásában valamint garancia, hogy ezekben a stílusokban megfelelő szakmai munka és tudatos edzésfelépítés folyik a teremben.

Minden amit a Broadway Fitnessről tudni szeretnél, itt megtalálod: www.broadwayfitness.hu

 

 

K.T.