Csomád Kupa több mint száz versenyző részvételével
2013. június 24. 20:06

Csomád Kupa több mint száz versenyző részvételével
Huszonegy csapat részvételével rendezték meg először a Csomád Kupa Harcművészeti Fesztivált az elmúlt hétvégén. Az újonnan életrehívott szabadtéri versenyt a helyi falunappal kötötték egybe.
Profight: Karate ruhák széles választéka!

I. Csomád Kupa
Női Kata

Jó kezdeményezésnek bizonyult az I. Csomád Kupa Harcművészeti Fesztivál megszervezése, a részvételi adatok ezt alátámasztják. Huszonegy csapat több mint száz versenyzője lépett tatamira a rekkenő hőségben tartott, újoncnak számító szabadtéri viadalon. A kempo mellett olyan más stílusbeli harcosok is megmérettették magukat, mint a kick-box, a taekwondo, az aikido és a karate elkötelezettjei.

I. Csomád Kupa
Női Küzdelem

Az I. Csomád Kupa csapatversenyét a Firewolf nyerte, megelőzve a Dojo Lovászt és a házigazda SVSE-t.

Végeredmény:
1. Firewolf
2. Dojo Lovász SKE
3. SVSE
4. Mad Max Dojo Bicske
5. Aladin Hero Team (Románia)
6. Vitfit Veresegyház

I. Csomád Kupa
Férfi Küzdelem

Az egyéni küzdelmekben a nőknél Csikós Beatrix (4 arany, Firewolf) és Deák Zsófia (4 arany, Dojo Lovász) lett a legeredményesebb, míg a férfiaknál Ódor Erik (4 arany, Felcsúti Fehér Tigrisek) teljesítménye volt a legkiemelkedőbb.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott Csomád Kupát Verók Péter kempo mester szervezte. A versenyre kilátogatott több prominens személy is: Németh "Nyiba" Sándor korábbi birkózó olimpikon és Faragó Richárd, a Sport Televízió műsorvezetője is elismerően beszélt a helyszínen látottakról.

I. Csomád Kupa
MMA


További részletek:
www.hungariankempo.hu

Pecsu Press