Kempo központi edzőtábor rengeteg harcossal
2013. augusztus 20. 12:32

Kempo központi edzőtábor rengeteg harcossal
Több mint százharminc sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Kempo Szövetség központi edzőtáborát augusztus elején, Balatonfenyvesen. Németországból és Romániából is érkeztek harcosok.
Profight: Boxkesztyűk minden méretben!

Kánikulai hőség, remek hangulat és sok-sok fárasztó tréning jellemezte a Magyar Kempo Szövetség idei nemzetközi központi edzőtáborát, melyet Balatonfenyvesen tartottak a közelmúltban.

Magyar Kempo Szövetség központi edzőtábora Balatonfenyvesen - eligazítás
Shihan Lovász Gábor eligazítást tart

A szűk egy hetes összetartáson a fegyveres és fegyver nélküli formagyakorlatok, az önvédelem, valamint a különféle küzdelmek egyaránt részei voltak az edzésrepertoárnak. Átlagosan napi háromszor tréningeztek a harcművészek. A táborban kyu vizsgára is sor került: a több mint 80 résztvevő közül kis híján mindenkinek sikerült a soron következő övfokozat elérése.

Magyar Kempo Szövetség központi edzőtábora Balatonfenyvesen - edzés fehér öveseknek
Edzés fehér öveseknek

Természetesen akadtak olyan programok is, amelyek a jó hangulatról szóltak: ilyen volt a tábornyitó és a záró buli, a hétközi vetélkedő és karaoke party, továbbá a zenés edzés. Romániát az Aladin Hero Team, Németországot pedig a Shorai-Do Kempo Ryu képviselte a táborban.

Magyar Kempo Szövetség központi edzőtábora Balatonfenyvesen - edzés a vízben
Gyakorlás a vízben...

Szeptemberben tovább folytatódik a hazai kempo szövetség versenyszezonja. 28-án rendezik a Szigethalmi Szabadtéri Kupát, ahol immár élesben küzdenek meg egymással a kempókák.

Magyar Kempo Szövetség központi edzőtábora Balatonfenyvesen - párnás tréning
Párnás tréning...

 

Pecsuvácz Péter
Pecsu Press