LENDÜLETBEN A STABILITAS ÉLETMÓDKLUB-HÁLÓZAT
2013. február 22. 20:54

LENDÜLETBEN A STABILITAS ÉLETMÓDKLUB-HÁLÓZAT
Sport, wellness, kondicionálás, keleti harcművészetek, önvédelem, aikido, karate, jóga, taichi, meditáció, streching-nyújtás, masszázs, természetgyógyászat, csontkovácsolás, energetikai kezelés, auraterápia, személyiségfejlesztő tréning, sport-önvédelmi és életmód táborok, ovis, gyermek, felnőtt, senior, kezdő, haladó, szabadidős és versenysport oktatás, bentlakásos sport és karate iskola, sportolói karrier menedzselés, havi rendszerességü, illetve hosszú hétvégés tanfolyamok. (keretben)
Profight: Seikenvédők széles választéka!

A klubhálózat alapításáról és működéséről sensei Kalmár Árpádot, a Stabilitás Sport Promotion vezetőjét kérdeztük:

Sensei Kalmár Árpád
Sensei Kalmár Árpád

„A nyolcvanas évek elején kezdtem el a kyokushin karate gyakorlását shihan Furkó Kálmán irányítása alatt. Ez az időszak meghatározta az életemet, hiszen a katonás rend és fegyelem, a kőkemény edzések, a magas, ugyanakkor szigorú, de igazságos követelményszint, mind-mind a valós élet igazi küzdelmét szimbolizálta számomra. Az elvégzett munkába, az igazságba vetett hit, mai napig meghatározza bennem azokat az értékeket és elveket, amelyek edzői, szervező-menedzseri, sportvezetői munkámban is nap mint nap közvetíteni kell a tanítványok, a sportélet, a társadalom felé: a tiszteletre, fegyelemre, kitartásra, és toleranciára épített vezérlő elvek meghatározzák a Stabilitás Sport és életmód klub munkáját és filozófiáját.
A 90-es években még többnyire a versenysport jelentette számunkra a kihívást, közel 400 fős klubtagságunk mintegy fele versenyzett, számos Magyar,-Európa-bajnoki és Világkupa győztesi címmel öregbítve a klub hírnevét. Ugyanakkor mint rendezvényszervező klub is jelen voltunk a sport területén, több mint 20 korosztályos és felnőtt magyar bajnokságot, EB-ket, Világkupát, és számos edzőtábort, szemináriumot, és tanfolyamot szervezve.
Ezeket a versenyeket és eseményeket, kiegészítve a többi harcművészeti sportág rendezvényeivel, a klub mellett működő reklámstúdión keresztül immár 15 éve a televíziós sport csatornákon is megjelenítettük, egy harcművészeti magazin műsoron keresztül, valamint partner internetes oldalainkon is.
Az elmúlt időszakban azonban egy spirituálisabb szemléletben fejlesztettük tovább a klub működését, kiegészítve azt a különböző emberek igényeire szabott sport és wellness szolgáltatásokkal, amely lehetővé teszi klubtagjaink és a versenyzőink számára is egy magasabb szintű felkészülés lehetőségét.
Fentieken túl lehetőséget biztosítunk a szülők és hozzátartozók, valamint partnereink és támogatóink részére is sokoldalú és szélesebb körű szabadidős sportolási lehetőségeket, több sportág és életmód és táplálkozás tanács-adással, kedvezményes hagyományos és VIP-klub kártya rendszerünkben."


A klub alap programja minimum heti 2 edzésből áll, egészen a heti 11 edzéslehetőségig, konditeremmel, sport, önvédelmi és harcművészeti oktatással, wellness lehetőségekkel, Pesten, Újpesten, Budán, Budafokon és Csepelen egyaránt várjuk az ovisokat, gyermekeket, diákokat, felnőtteket, a családokat és intézményeket, valamint a szenior korúakat is, részükre egy speciális életmód és egészségprogramot biztosítva.

Monszpart Sarolta
Monszpart Sarolta

Monszpart Sarolta, a VIP-klub tiszteletbeli tagja, elmondta, hogy „ a szabadidősport szövetség elnökeként fontosnak tartom azt, hogy az ilyen egészségmegőrzési és életmódprogramok, egyre több sportklubban, minél több ember számára nyújtsanak széleskörű és sokoldalú mozgáslehetőségeket. A napi rendszerességű testmozgás a legjobb egészségmegőrzés, ami egy ilyen klubban könnyen megtalálhatók és hozzáférhetőek. Az általános fizikai erőnlétet és a szellemi frissességet tovább fejleszthetik a különböző harcművészeti sportágak is, kiegészítve egy kicsit katonásabb, fegyelmezett, tiszteletteljes viselkedésformával, amely hasznos lehet a mai fiataloknak és idősebbeknek is, az önvédelmi képességekről nem is beszélve. És ne feledjük, időnként, hétvégenként, menjünk ki a szabadba, túrázzunk, fussunk, mozogjunk a jó levegőn, télen és nyáron is"

Madaras Ádám
Madaras Ádám

Megszólítottuk Madaras Ádám, öttusa világbajnokot is, -aki mellesleg a thai-boxot is gyakorolja,-a Stabilitás VIP klub tagját, aki elmondta, „ nagyon fontosnak tartom azt, amit a Stabilitás életmód klub is kitűzött célul, hogy a családokat együtt kell kimozdítani egy ilyen klubba, ahol kell hogy időt szánjanak saját egészségük megőrzése és fejlesztésére. Egy ilyen sportcentrumban, ahol többféle mozgáslehetőség is adódik, mindenki megtalálhatja ami neki szimpatikus, és itt az is előfordulhat hogy egy-egy Világbajnok vagy Európa-bajnokkal találkozik az ember, és akár együtt edzhetnek élő legendákkal is. Az biztos ha pl. velem együtt edz valaki, biztos hogy segíteni fogok ha megakad valamiben, és bizony jól jöhet a lelki segítség akkor is, amikor a fáradtság miatt már feladnánk az edzést, és akkor látjuk hogy mellettünk, ott állnak, akár negyvenen felüliek is, és biztatnak, hogy gyerünk, ne add fel.. és meglátják, ha sikerül legyőzni ezeket a holtpontokat, akkor ugyanez a lelkierő segíteni fog majd életünk kritikus pillanataiban is."

Növényi Norbert
Növényi Norbert

Növényi Norbert, évek óta részt vesz a Stabilitás Sport klub által szervezett siófoki sport,-önvédelmi és életmódtáborokban.
Az Olimpiai és Világbajnok sportoló hangsúlyozta, hogy "a rendszeres sportolás és a főleg a harcművészetek gyakorlása mennyire fontos szerepet tölt be a fiatalok nevelésében. Ki kell mozdítanunk a gyerekeket a számítógépek mellől, erre nagyszerű alkalmat teremtenek ezek a táborok, ahol katonásabb fegyelemmel, de jó példát mutatva nekik, a helyes irányba lehet terelni őket . Az egészségesebb élet másik feltétele a helyes táplálkozás is, erre is figyelmet kell szentelnünk, valamint itt lehetőség van arra is hogy együtt sportoljon az egész család, ami később sportos szokássá alakulhat át a mindennapokban is."


Stabilitás edzőtermek: részletesen a stabilitas-sport.hu, ill a stabilitas sport facebook oldalon,


Csepel: ovis és gyermek-felnőtt önvédelem és karate oktatás
Edzések: Iskola téri általános iskola, Mátyás Király általános iskola-Kolozsvári út 61-65, illetve 5 óvodában Csepelen-Erdei ovik,
Budafok: gyermek és felnőtt önvédelem és karate oktatás (Edzések: Budafok -Tétény Műv Ház-, Bakos küzdősport Centrum)
Ujpest: ovis és gyermek önvédelem és karate oktatás ( Bóbitab ovi-bölcsi, Attila út)

 

Kiemelt Pesti edzéshelyszíneink


Broadway Fitness - Budapest, VI. ker., Ó utca 49. (az Oktogontól 3 percre)

Reggeli edzések:07.00-9.00 Hétfő-Szerda-Péntek:karate-kondicionálás-zsák, pajzs, önvédelem, tükrös-tatamis terem, zsák, pajzs, ütőfal, kettlebel, gumikötél, kis súlyzó kiegészítők
VIP kártyával rendelkező vendégeinknek: konditerem technogym cardio és kondigépekkel, uszoda, finn szauna, jakuzzy, gőzkabin wellness szolgálatatások igénybevételével
Délutáni edzések: Hétfő-Szerda: du.: ½ 6-7.00 karate-önvédelmi és küzdőtechnikai edzések
zsák,pajzs, ütőfal használattal tükrös-tatamis edzőterem kettlebel, gumikötél, kissúlyzó kiegészítők
Universum Fitness-Bp. XIV. Istvánmezei út 6. Récsei center-1.em, Thököly-Dózsa Gy.út sarok

Reggeli edzések: 07.00-10.00 között 1,5 órában Kedd-Csütörtök: karate-kondicionálás-zsák, pajzs,önvédelem tükrös-terem, zsákokkal, pajzsokkal, kettlebel, kis súlyzós kiegészítőkkel.
VIP kártyával rendelkező vendégeinknek: önvédelmi és karate tréning, konditerem lifefitness cardio és kondigépek-szolgálatatások igénybevételével
Délutáni edzések: kedd: du. 1/2 6-7-ig, Péntek 18.00-19.30 között karate-önvédelmi és küzdő-technikai edzések, zsák,pajzs, ütőfal használat, tükrös edzőterem kettlebel, gumikötél, kis súlyzók

Bázis Sportcentrum Budapest. XIII. ker, Váci út 19. sz. 1. em-i tükrös-tatamis edzőterem: Csütörtök: 18.00-19.30, Szombat: 8.30-10.00 karate-önvédelmi és küzdőtechnikai edzések zsák, pajzs, ütőfal, gumikötél, kis súlyzó kiegészítők (Megköz: M3 Metro-Lehel tértől 3 percre)

Központi edzőterem:Bp, V. Havas utca 4. Karate és harcművészeti edzőterem, kondi-szauna

 

Tervezünk: gyermek, női önvédelem és karate, valamint zenés zsák-pajzs edzéseket, férfiak, nők, valamint seniorok, illetve VIP tagjaink, céges partnereink részére.

Régi és törzs klubtagok, partnereink részére kombinált kedvezményes kondicionáló és önvédelmi programok, kedvezményes speciális edzésbérleti lehetőségek-zsák-pajzsos tréningek-karate-konditerem-uszoda-szauna, stb.

A klubtagsági rendszeren keresztül szélesebb körű és magasabb szintű, kedvezményesebb, de ugyanakkor profibb lehetőséget biztosítunk sportolóink, versenyzőink és edzőink részére a felkészülésben, az edzéseszközökben, a hazai és nemzetközi szakmai programokon, ill a versenyeken történő részvételt és eredményességet illetően is.
A VIP klubtagsági rendszer bevezetésével profibb edzéslehetőségeket kívánunk biztosítani klubtagjainknak és partnereinknek, professzionális konditermi és wellness szolgáltatásokkal, valamint edzőtábori és életmódprogramokkal és utazási lehetőségekkel kiegészítve.

Információk
06 20 427 2148 Stabilitas Sport facebook oldal - www.stabilitas-sport.hu
sensei Kalmár Árpád, kyokushin karate mester
a Stabilitas Sport Promotion klubvezető,
okl. masters Sportmenedzser, TF szakedző


Bázis edzőterem és a Stabilitás

 

 

Fullkontaktédia, K.T.