Műsorajánló: Stabilitás Sport a Hír Tv-ben
2013. január 23. 18:25

Műsorajánló: Stabilitás Sport a Hír Tv-ben
Bemutatkozik a Stabilitas Sport Promotion - Sport, -önvédelmi és életmódklubja a Hir tv befutó c. szabadidősport magazinban.
Profight: Karate ruhák széles választéka!

Szombattól lesz látható négy ismétléssel egy exkluzív összefoglaló a Stabilitás Sport Promotion új sport,- önvédelmi és életmódklubjáról a Hirtv befutó c. magazinműsorában. Az adásban bemutatkozik a sokoldalú önvédelmi és életmód program is, amely az ovis kortól egészen a szenior-korúakig lehetőséget biztosít a sportosabb életmód, a helyes táplálkozás, a sokoldalú önvédelmi, kondicionális és egészségmegőrző tréningek, amely a hétköznapi embertől kezdve a VIP klubján keresztül széleskörű lehetőséget biztosít a társadalom minden rétege számára a rendszeres testmozgásra, és a különböző uszoda.-szauna, és egyéb wellness szolgáltatásokra, mely tevékenység két kiemelt helyszínen kerül bemutatásra, a Broadway és az Univerzum fitness edzőtermeiben..

A kisfilmben exkluzív interjút adnak a Stabilitás VIP klub tagjaként Monszpart Sarolta, a MOB szabadidősportért felelős alelnöke, Növényi Norbert Olimpiai és Világbajnok, valamint Madaras Ádám többszörös Európa,-és Világbajnok öttusázó is.

A Stabilitas Sport Promotion Sport-Önvédelmi és Életmód klub, szombattól a Hír tv Befutó c. szabadidősport magazinjában..

Ismétlések:


szombat 08.05
vasárnap 15.30
hétfő 06.05
csütörtök 11.05


Tiszteletttel: Kalmár Árpád
Stabilitas Sport Promotion vezetője
Infok: 06 20 427 2148 Stabilitas Sport facebook oldal
Email: stabilitas.sport@gmail.com