Rengeteg versenyző és kiváló színvonal a Kempo Világkupán
2013. április 08. 21:33

Rengeteg versenyző és kiváló színvonal a Kempo Világkupán
A Kempo Jitsu Ukrajna győzelmével zárult a 2013. évi Nyílt Kempo Világkupa és XI. Juhász Ferenc Emlékverseny. Az elmúlt hétvégén, Százhalombattán rendezett nemzetközi viadalon magyar és lengyel csapat végzett a második, illetve harmadik helyen.
Profight: Karate ruhák reklám áron!

Az ukrán Kempo Jitsu nyerte a csapatversenyt a három napon át zajlott 2013. évi Nyílt Kempo Világkupa és XI. Juhász Ferenc Emlékversenyen. Második helyen a magyar Dojo Lovász SKE végzett, míg harmadik a lengyel Kong Sao együttese lett. Több mint tíz ország közel félszáz klubja mérte össze harci tudását a péntektől vasárnapig tartott eseményen. Az első napon kata, fegyveres kata, szinkron kata, speciális kata és önvédelem, a második napon light-contact és chikara kurabe, a harmadik napon pedig full A és B, knock down, MMA és törés kategóriákban versengtek a harcművészek.

Kempo Világkupa - Hungary
Ringes küzdelem

 

Kempo Világkupa - Hungary
Ringes küzdelem 2

A világverseny legeredményesebb sportolója a szigethalmi Deák Zsófia lett, aki mind az öt versenyszámban, amelyben tatamira lépett, nyert. Balogh Péter, Szikszai Nikolett és Bogi Tibor szintén kiemelkedően teljesített: előbbi négy elsőségnek, utóbbi két versenyző pedig három-három aranyéremnek örülhetett.

Kempo Világkupa - Hungary
MMA küzdelem

A százhalombattai Világkupa mezőnyében ott voltak a magyar válogatott tagjai is, akik április 22-én utaznak a törökországi kempo világbajnokságra.


A győzelem mámora


További információk:
www.hungariankempo.hu


Pecsu Press
Pecsuvácz Péter