Peter Aerts a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián
2013. szeptember 11. 20:40

Peter Aerts a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián
A földkerekség egyik legsikeresebb és legismertebb K1 versenyzője, a holland Peter Aerts vendégeskedik a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián pénteken. Aerts a szombati TEK gála kapcsán érkezik Magyarországra.
Profight: Boxkesztyűk széles választéka!

Végh "Pumukli" Attila
, a Bellator profi MMA világbajnoka után újabb nagy nevű sportoló fogadta el Lacza Ádám Illés, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportigazgatójának meghívását. Hollandia büszkesége, Peter Aerts többszörös K1
világbajnok részt vesz a szombati Terrorelhárító Központ által életre hívott nagyszabású küzdősport gálán. Ezt megelőzően, pénteken sajtótájékoztatón vesz részt a "holland favágó" becenévre hallgató sportember, s ezt követően látogat el a főváros XII. kerületének akadémiájára.

Peter Aerts
Egy harcos favágó: Peter Aerts

"Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen nagy szaktekintélyű ember, mint Peter Aerts eleget tesz az invitálásomnak. Nagyon bízom benne, hogy tetszik majd neki a hegyvidéki akadémia, ahol sok sportoló edz keményen a sikerért, s akiknek példaként szolgálnak az elismert hazai és külföldi harcosok." nyilatkozta Lacza Ádám Illés sportigazgató, aki egyben a Magyar Kempo Szövetség elnöke is. A nehézsúlyú Peter Aerts kétszeres kick-boksz és hatszoros muaythai világbajnok. Igazán ismertté a K1World Grand Prix sorozatban vált, melyet 1994-ben és 1995-ben, majd 1998-ban is megnyert. Pénteken a hegyvidéki sportolók és az érdeklődők élőben is találkozhatnak a mai napig aktív sportolóval.


Pecsuvácz Péter
Pecsu Press